Onze bijzondere Argentinië reizen zullen u altijd bijblijven

Wilt u het zuidelijk halfrond verkennen? Trekt Oceanië u niet zo en bent u al bekend met Afrika? Spreekt u een beetje Spaans en wilt u genieten van het Andes gebergte, het Inca territorium of één van de andere oude indianenstammen van Zuid-Amerika? Wilt u de Amazone bevaren, de Galapagoseilanden bezoeken of door Argentinië reizen? Wat uw wensen dan ook zijn, wij laten ze uitkomen. Kijk eens op atacama.be of bezoek Atacama in Melle, België. U kunt kiezen uit een ruime keuze all-in rondreizen die u in groepen maar ook individueel kunt boeken en maken. Met het hele gezin dit continent bezoeken? Een bezoekje brengen aan Buenos Aires met uw geliefde tijdens deze Argentinië reizen? Wilt u rondtrekken door meerdere landen en gaat het u er vooral om dat u de prachtige flora en fauna goed in u kunt opnemen? Wij horen graag wat u wenst want enkel dan kunnen we u pas echt goed adviseren. Onze Argentinië reizen leiden u op een cultureel pad langs de wegen die vroegere avonturiers bewandelden. Dit uitgestrekte land, het is het tweede land van dit zuidelijke continent, bidt natuur, kunst en natuurlijk muziek: de tango is er op vrijwel iedere straathoek te horen. Zoutmeren, flamingo’s, woestijnen afgewisseld met groene velden en bossen waarachter de pieken van de Andes torenen. En dan hebben we het nog niet eens over het zuiden van dit geweldige land gehad.

Tijdens deze Argentinië reizen is er voldoende tijd om alles in u op te nemen

U hebt dus nog heel wat uit te zoeken. Kiest u voor de warmte of zelfs de droogte, simpelweg om dat eens te ervaren? Of gaat u liever naar Patagonië waar u wellicht pinguïns tegen het lijf zult lopen en waar u walvissen en dolfijnen kunt zien zwemmen. Het zal beslist niet bij een enkele reis blijven. Het gebeurt dan ook vaak dat mensen meerdere Argentinië reizen bij ons boeken.

  • Patagonia Dreaming leidt u naar het zuiden net als Fin del Mundo. Er staat zelfs een cruise langs Vuurland op het programma!
  • Terwijl Argentinië deluxe u naar het noorden leidt tijdens uw Argentinië reizen,
  • En wat te denken van de avontuurlijke rondreis “Ibera moerassen”. U trekt dan zelfs per kano rondt! Pas op voor de alligatoren.

Omdat dit land zich onder de evenaar bevindt zijn de seizoenen omgekeerd. We raden het daarom aan om tussen oktober en mid-april naar Argentinië te reizen. Het klimaat is er doorgaans gematigd, maar omdat dit immense land mede vanwege het afwisselende landschap diverse klimaatzones heeft kunnen de temperaturen onderling erg verschillen. Wilt u naar het warmere klimaat in de kille winterperiode van Europa? Dan is Zuid-Amerika een geschikte keuze.

Dit zuidelijke continent biedt een schat aan onvergetelijke bestemmingen

Niet alleen bieden wij Argentinië reizen aan. U moet zeker even op onze website kijken want daar zult u zien dat wij van alle markten thuis zijn als het gaat om reizen naar Zuid-Amerika. Zo bieden we naast de Argentinië reizen ook trips naar andere landen zoals Chili en Peru aan. Maak de reis zo avontuurlijk, cultureel of stedelijk als u zelf wilt en kies er eens voor om door meerdere landen te trekken. Wij helpen u graag bij het op maat maken van deze bijzondere reis. Met uitzondering van de vliegtickets kunt u er in principe wel vanuit gaan dat wij alle boekingen op ons nemen. Klinkt dat naar meer? Vraag dan naar de voorwaarden en leg direct uw wensen aan ons voor. We staan telefonisch en via de mail maar wat graag voor u klaar.