Verken en ontdek met een spannende expeditie cruise

Om de magie van expeditie cruise echt te begrijpen, moet je het zelf proberen. Maar we zullen proberen enkele van de verbazingwekkende aspecten te beschrijven, zodat je alvast beter begrijpt waarom een expeditie cruise een unieke manier van reizen is. Een expeditie cruise vindt doorgaans plaats op kleinere, meer intieme cruiseschepen, vaak luxe schepen met een robuuste buitenkant en weelderige interieurs. Hun routes omvatten havens die grote schepen niet kunnen bezoeken. Vaak bezoeken ze afgelegen plaatsen met natuurlijke schoonheid en een reeks fascinerende havens, afhankelijk van de cruisemaatschappij en het schip. Maar een expeditie cruise concentreert zich ook op de prachtige dingen die aan land te vinden zijn en hoe je deze dingen diepgaand kunt verkennen. Denk aan onverschrokken en interessante waltochten en wandelingen in steden en de natuur. Deze tochten zijn fantastisch voor het spotten van wilde dieren! Kortom, een expeditie cruise is meer dan alleen een ontspannen vakantie. Het is een spannende, comfortabele en uitstekende manier om een ​​bepaald deel van de wereld over zee te bezoeken. Expeditie cruisemaatschappijen bieden routes variërend van Antarctica, de Galapagos Eilanden, de fjorden van Noord-Europa en de kleurrijke havens van Zuidoost-Azië, evenals alles daartussenin. Koop handgemaakte kleding in Nicaragua, of neem een ​​kijkje onder de golven in de spectaculaire Indonesische Raja Ampat-archipel. Met een expeditie cruise is de wereld jouw oester. Het belangrijkste hoogtepunt van expeditiecruises: je zult plaatsen zien die je normaal gesproken niet zou bezoeken tijdens een gewone cruise of een andere reis. Nee, ze zijn niet zoals gewone schepen, maar expeditieschepen zijn goed uitgerust om je aan land te krijgen, zodat je in alle vrijheid kunt gaan verkennen. Heel wat cruisemaatschappijen, zoals Regent Seven Seas, Azamara en Seabourn, bieden zelfs wereldcruises die enkele maanden duren. Dit zou het ultieme avontuur zijn!

Wat mag ik aan boord van een expeditie cruise verwachten?

Heel wat expeditie cruises zijn van een hoogstaand niveau. Dit uit zich voornamelijk in luxe en de schepen die niet zo luxueus zijn, bieden zeer mooie accommodaties en geweldige voorzieningen en service. Dus, maak je geen zorgen over slaapvertrekken in marine-stijl en het krijgen van kampeervoedsel! Een expeditie cruise is een zeer comfortabele manier van reizen. De meest gerenommeerde expeditie cruises zijn goed uitgerust om je van dichtbij en persoonlijk op de hoogte te houden van de omgeving. Bijvoorbeeld, de Silver Explorer heeft, net als vele andere schepen, een vloot van zodiac-boten, zodat je bijna overal aan land kunt. Het True North-cruiseschip is uitgerust met een helikopter voor verkenningstochten door de lucht en de Coral Adventurer is een van de vele schepen met snorkel- en duikuitrusting aan boord, zodat je gemakkelijk in zee kunt snorkelen en duiken. Een goede tip is om alle kenmerken, hoogtepunten en uitrusting van je schip te onderzoeken, voordat je je expeditie cruise boekt.

Vind de expeditie die bij je past!

Roept het avontuur je en overweeg je een expeditie? Bekijk het spannende aanbod van Explore naar Alsaka, Canada en Ijsland. Ze bieden geweldige reizen, die allemaal begeleid worden door een ervaren team. Je wordt dus niet zomaar op een schip gedropt. Zodra je je expeditie hebt gekozen bij Explore, kun je je beginnen voor te bereiden op de reis van je leven. Een expeditie cruise is een fantastische manier om de wereld te ervaren. Maar de vele opties van www.explore.be zullen ervoor zorgen dat je expeditie meer dan onvergetelijk wordt en dat je staat te popelen om je volgende expeditie met hen te ondernemen. Er is zoveel schoonheid te ontdekken en Explore helpt je daar graag bij! Waarom je het niet mag missen? Expeditie cruises bieden:

  • eindeloze buitenactiviteiten
  • spotten van wilde dieren
  • culturele ervaringen
  • dagelijkse expedities